RO EN
+40 725 890 783
 


Proiectul Citadela Residence 

Proiectul Citadela Residence este dezvoltat pe o suprafata de 5,8 hectare in zona Manastur Sud si prezinta 2 module de dezvoltare. Primul modul cuprinde un complex de 10 blocuri care insumeaza 120 apartamente, iar modulul doi vizeaza construirea a 100 de case in sistem duplex si triplex.

Modulul 1 Citadela Residence cuprinde un ansamblu construit compact, inchis perimetral si securizat. Cele 10 blocuri sunt dispuse circular, au un regim de inaltime de 2 etaje si cuprind apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
 
Pentru a oferi o doza ridicata de confort, fiecare bloc este prevazut cu ascensor modern, iar interiorul ansamblului dispune de spatii verzi, alei circulabile si zone de odihna. Caile de acces la proiect si in incinta acestuia sunt finisate la nivel de asfalt rutier, trotuare si rigole pentru ape pluviale.

Ne propunem sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii  viabile si realiste, orientandu-ne spre anticiparea si satisfacerea nevoilor de confort, functionalitate si siguranta.

Locul Ideal de Locuit si Trait

Locatia de exceptie intr-o zona cu verdeata luxurianta data de vegetatia padurii, cu aer curat, departe de zgomotul si agitatia orasului, unde atat copiii cat si adultii se pot bucura de un mediu de viata sanatos, si totusi aproape de oras si toate facilitatile vietii urbane, fac din ansamblul Citadela Residence locul ideal de locuit si trait.

Regimul de inaltime scazut pe 2 nivele, face ca proprietarii apartamentelor din bloc sa se bucure de liniste si intimitate. Proprietarii caselor de tip duplex se vor bucura de suprafete generoase si confortul oferit de curtea privata.

Materialele folosite la realizarea proiectului sunt de calitate superioara, punandu-se accent pe confort termic si acustic suplimentar, prin folosirea caramizii Porotherm si a termosistemului cu 15 cm de polistiren, precum si a tamplariei cu profil de 6 camere si geamuri tripan.

Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de  caramida si au proprietati fonoizolante. Terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice, iar acoperisul este unul de tip terasa.

Pozitionat la altitudine fata de oras, ansamblul ofera o priveliste cu o panorama deosebita, intr-un cadru natural reconfortant si plin de viata.Proiectul Citadela Residence – Apartamente de Vanzare Cluj

Parerea ta conteaza!

Te rugam sa ne spui parerea ta, orice fel de feedback este apreciat.
Introduceti codul din imagine:

×
Pentru a primi informații despre ultimele apartamente cu 3 camere disponibile in ansamblu, lasă-ne datele tale de contact.
Introduceti codul din imagine:

×
Cere o oferta si iti vom trimite un email cu informati despre ultimele apartamente cu 3 camere disponibile in ansamblu
Introduceti codul din imagine:

×