RO EN
+40 725 890 783
 
In vacanta de toamna, gasca Citadela curata Padurea Faget

In aceasta vacanta, intr-o dimineata mai blanda, cateva mamici cu spirit civic si ecologic, au adunat gasca de copii din ansamblul Citadela Residence si le-a povestit despre importanta mediului inconjurator si despre efortul minim pe care il putem depune pentru a-l pastra curat.

Complexul este marginit de padurea Faget, unde, in fiecare anotimp cald, multi clujeni isi petrec zile de weekend in compania prietenilor si familiei. Din nefericire, de cele mai multe ori lasa in urma lor gunoaie care uratesc peisajul si polueaza zona. Din dorinta de a-i invata pe copii despre responsabilitatea de a trai intr-un mediu curat si de a lasa in urma lor doar pasii pe potecile padurii, mamicile i-au dotat pe prichindei cu manusi de plastic si saci menajeri si au adunat impreuna toate gunoaiele impotmolite in vecinatatea cartierului. 

In afara sentimentului de a se fi facut utili, copiii au invatat sa nu arunce niciodata resturi in natura, si-au dezvoltat spiritul comunitar si, cu siguranta, de cate ori vor vedea cetateni mai putin iubitori de natura, le vor atrage atentia si ii vor incuraja sa foloseasca cu incredere spatiile special amenajate pentru depozitarea gunoaielor.


In vacanta de toamna, gasca Citadela curata Padurea Faget

Parerea ta conteaza!

Te rugam sa ne spui parerea ta, orice fel de feedback este apreciat.
Introduceti codul din imagine:

×
Pentru a primi informații despre ultimele apartamente cu 3 camere disponibile in ansamblu, lasă-ne datele tale de contact.
Introduceti codul din imagine:

×
Cere o oferta si iti vom trimite un email cu informati despre ultimele apartamente cu 3 camere disponibile in ansamblu
Introduceti codul din imagine:

×